maanantai 3. maaliskuuta 2008

Seuraava menestysteokseni on spontaani impressionistinen tutkielma jääkiekosta

Joku Henry Laasanen -niminen henkilö sanoi juuri Voimala-ohjelmassa, että jos sisäinen kauneus oikeasti olisi naisten mielestä tärkeää, niin silloin nämä varmaan käyttäisivät kaksi tuntia päivässä itsensä kehittämiseen, mutta ei hän ainakaan tunne yhtään sellaista naista. Ja tältä pohjalta Henry Laasanen -niminen henkilö on ilmeisesti kirjoittanut kirjan. En halua tietää enempää.

9 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Toiset ihmiset tuntevat hyvin kummallisia ihmisiä tai sitten elävät tynnyriin suljettuna pimeässä kellariluolassa ja hädin tuskin tuntevat karvaisen per... hämähäkin.

Ana kirjoitti...

Mut jos tynnyrissä voi tumputtaa ulkoisesti kauniita naisia ajatellen, niin migäs siin, periaatteessa ihan ookoo ja kyllä sitä ahtaampiinkin oloihin tottuu. Terveisin Henkka.

Olmi kirjoitti...

no siis just. ja kuinkahan monta itsensäkehittäjämiestä se henry tuntee? en nyt tarkoita lihasmassan lisäämistä enkä niitä tyhjiöpumppuhommeleita. enkä myöskään seuraavalle tasolle nousemista pleikkapelissä.

harvapa meistä ihan tarkoituksella ja tosissaan itseään henkisesti kehittää. kyllä se elämä opettaa tarpeeksi kovalla kädellä ilman jotain ihmeellistä valaistuspyrkimystäkin.

ensimmäinen este henkiselle kehittymiselle on typerät stereotyyppiset käsitykset, esim. vaikka toisen sukupuolen henkisistä ominaisuuksista.

Tosikko kirjoitti...

Käytännöllisesti katsoen kaikki tuntemani naiset (ja miehet) mm. lukevat kirjoja ja lehtiä, opiskelevat uusia asioita, kuluttavat taidetta ja ylipäätään hakeutuvat ajattelemista vaativiin tilanteisiin jatkuvasti, yhteen laskettuna helposti monta tuntia päivässä. Mikähän mahdetaan itsensä kehittämiseksi laskea? Varmaan se, että opettelee määrittämään oman "markkina-arvonsa" mahdollisimman monen desimaalin tarkkuudella.

Urpo kirjoitti...

Tosikko hei, viittikkö mennä välillä jonkun muun blogiin.

Ana kirjoitti...

Henry. Mähän olen hidas. Täähän on huutanut Panun kanssa kilpaa Birdyä vastaan vuosikausia ennen kuin blogeja oli keksittykään. Ja sittemmin myös blogeissa. ihmissuhteet.blogspot.com

Ana kirjoitti...

Ja pääsipä nälväsemään Selibaattipäiväkrjoja vastaan vielä täälläkin
http:// nsvalta.blogspot.com/2008/01/faq.html

Kuntsa kirjoitti...

Itsensä kehittämistä, niinpä niin. "En halua tietää enempää". ;-)

Upeeta itseironiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Näin säihkyvä Jumalan totuus nousee syrjäyttämään saatanan valheen. Ihme on tapahtunut, Jumala on nostanut Totuuden Valoa hehkuvan miekkansa pimeyden perkeleellisiä laumoja vastaan. Hallelujaa!